4 tipp, hogyan dobd fel a nemi életed!

4 tipp, hogyan dobd fel a nemi életed!

Megmutatjuk, hogyan frissítsd a kávé és erotika segítségével a nemi életed!

Kávé és erotika. Szokatlan, de izgalmas ötlet. Minden kihűlőben lévő, besavanyodott párnak erre van szüksége. Már ez a kettő is elég lehet ahhoz, hogy színes és gazdag nemi életet élhessetek. Szereted a kávét? Igen! Szereted a szexet? Naná! Akkor mondunk neked 4 fantáziadús kávés tippet ahhoz, hogyan tudjátok feldobni a nemi életeteket! Gondolj bele, kávé és szex egyszerre!

Ha már olyan jeges a kapcsolatod, hogy azon újra elsüllyedhetne a Titanic, ha már olyan a fejetek, amikor egymáshoz kell érnetek, mintha lócitromba harapnátok, vagy már odáig sem juttok el, hogy egy kicsit bepiszkítsátok és meggyűrjétek a lepedőt, akkor el kell nektek a frissítés. De ha friss a kapcsolatod vagy 10 év házasság után is nagy köztetek a szerelem, akkor sem árt, ha időnként felpörgetitek a szexuális együttléteket! Mert szeretjük a szerelmet, a szexet és a kávét! A kávé meg a erotika remek párosítás, be is bizonyítjuk a következő 4 kávés tippel, ami garantáltan feldobja a nemi életeteket!

Kávéházi szerepjáték

Ez egy bevállalós szexjáték. Valódi erotika, száz százalék élménnyel. Ide el kell a kurázsi és egy picike színészi tehetség is. De megéri az izzadást és a készülődést mert felejthetetlen gyönyört adhat!

Megbeszélitek, mely kávéházban vagy kávézóban találkoztok és nagyjából mikor. Ám ne randit beszéljetek meg! Felejtsétek el, hogy ismeritek egymást! A cél, vagyis a sztori lényege az, hogy egyikőtök felcsípi a másikat és hazaviszi alkalmi szexkapcsolatra, amolyan egy éjszakás kaland gyanánt. Úgyhogy jó lesz, ha leborotválod a lábadat és szexi fehérneműt kapsz magadra meg valami forró ruhát! Fektessétek le a szerepet, kinek mi lesz a dolga, ki csíp fel kit, aztán rajta! Mondjuk, menj te előre, igyál egy kávét. Utána érkezzen meg a kedvesed, dobjon be ő is egy kávét, majd kezdődhet a szemezgetés, míg a végén felbátorodik és át ül a te asztalodhoz. Onnantól kezdve csak a kávé választhat el titeket. A választott stílusban, ami lehet lekezelő, szerelem első látásra, udvarlós felcsíp téged a pasi(d) és hazavisz. Nyugodtan veszítsétek el a fejeteket és essetek egymásnak már a kapuban meg a lépcsőházban, szedjétek ízekre egymást mire eljuttok az ágyig. Már ha eljuttok odáig… az a lényeg, hogy jöhet az erotikus élmény, tegyétek egymással azt, amit máskor nem mernétek!

Kávé jégkocka

Marha meleg van. Mi az, ami egyszerre hűt és mégis felpörget? A kávé! Főzz le kávét, öntsd ki jégkocka tartókba és mikor egyikőtök begerjed – vagy legalábbis ha azt akarod elérni – kapd elő a kávé jégkockát. Dobd le a felsődet és játssz egy kicsit vele magadon. Hidd el, nincs pasi, akinek ne gyúlna lángra a botja attól, ha meglátja, hogy egy nő saját magával incselkedik. Képzeld magad egy szexfilmbe, ahol te vagy a díva! Főleg ha a szádba veszed és látványosan szopogatod azt a kávé jégkockát, még az alsónadrágjának a varrása is szétszakad. Amikor már egy ideje áll a bál, reppenj rá! Játssz vele is a kávé jégkockával, főleg a mellbimbóknál. Add át csókolózás közben. Simogasd vele a hasát. Ha igazán extrássá akarjátok tenni az élményt, akkor turbózzátok felé egy kis tejszínhabbal is, ami remekül illik a kávéhoz! Pucoljátok le a másikat a nyelvetekkel! Lássuk csak, honnan is érdemes tejszínhabot lenyalogatni…

Kávé szexfürdő

Ha már megpendült az előbb az, hogy mi mindent lehet egymásról lenyalogatni, hát akkor ne hagyjuk már ki a kávét sem! Amennyiben igazi kávébolondok vagytok, csorgassátok le egymást kávéval! Kitűnő helyszín lehet hozzá a kert, egy kis a szabadtéri szexhez. Odaviszed az éppen kertészkedő párodnak a jeges kávét. Igyál vele te is, majd a kávé egy részével öntsd le bátran a pucér felsőtestét. A 30 fokban a hidegtől minden idegszála fel fog állni, főleg, ha közben rámarkolsz a szerszámos készletére. Tömény erotika!

Ugyanakkor a fürdőkádban is játszhattok ilyet. A pezsgő meg a bor már úgyis uncsi!

Végezetül, a tuti tipp: szerezzetek be egy speckós lakklepedőt. Nem csak csillog és baromi jól néz ki, de extra csúszás élmény biztosít és nem ázik el az ágyatok. Na, akkor fogtok csak igazán kávéfürdőzni!

Kávé és erotika

Kevés pár hajlandó arra, hogy igazi plusz 18-as felnőtt filmet nézzenek együtt. Pedig ha képesek lennének félre tenni a féltékenységi hisztijeiket, az önbizalmi problémáikat, hogy kinek mekkora a tejcsárdája, a banánja, ki a szebb, akkor csodás élményben lehetne részük.

Ha úgy érzed, erre józanul képtelen vagy, netán csak szeretnéd hozzá elengedni magad, hogy élvezni is tudd, igyál mondjuk ír krém kávét, vagy bármi olyan kávé különlegességet, amiben vagy egy kevés alkohol. Az alkohol ellazít, a kávé viszont felpörget! Adj belőle a párodnak is! Majd jöhet a szexfilm, szürcsöljetek, lazuljatok el és engedjetek a pornó varázsának. Lessetek el belőle ötleteket és szexeljetek vagy legalábbis huncutkodjatok egymással közben!

Képek forrása: www.bigstockphoto.com
Szerző: Wadolowska Balogh Orsolya