A világ legdrágább Starbucks kávéja!

A világ legdrágább Starbucks kávéja!

Volt már, hogy úgy érezted, kicsit sokat kérnek a kávéért a nagyobb kávézó láncokban?

Rendszeres kávéfogyasztóként biztosan átélted már, amikor egy cappuccino, egy finom latte vagy akár egy jó erős espresso rendelése után zavarba ejtő összegeket látsz a kijelzőn. A következő rekorder után, azonban garantáltan másképpen fogod látni a helyzetet. Hiszen Andrew Chifari nemrégiben megrendelte a Starbucks kávézók történetének legdrágább kávéját!

Szinte egészen elképesztő belegondolni de még akár az is megtörténhet, hogy valaki Nálad vagy nálam is nagyobb kávéfanatikus, hiszen Andrew rendelése olyan extrém volt, hogy még a Starbucks dolgozói is teljesen elképedtek. Az új rekorder kávéjában vanília kivonat, mogyoró szirup, karamell, csoki és még protein készítmény is volt, természetesen egy “kis” tejszínhabban a tetején.

Hiányolod belőle a kávét? Ne tedd; ugyanis Andrew nem aprózta el és szinte hihetetlen, de 60 espresso-t kért bele!!

Ha pedig azon gondolkodsz, vajon mennyit is volt hajlandó ezért fizetni? Elárulom: SEMMIT. Ugyanis a rekorder kávéja teljesen ingyen volt, a gyakori törzsvásárlói kártya használata miatt, de az érdekesség kedvéért kiállították neki a számlát, mely szerint ez a valódi különlegesség, több mint 12.000 forintnak megfelelő összegbe került volna.  Andrew-nak persze esze ágában sem volt egyszerre elfogyasztania a rekord értékű kávét, bár elmondása szerint kifejezetten finomra sikerült.

 

Azért igazán kíváncsi lennék, hogy amikor harmadnap még mindig ugyanazt a kávét itta, vajon ugyanolyan ízletesnek találta-e…?!

Forrás/ Fotó: www.facebook.com/Starbucks/