Bűnös élvezetek – Szerelmi légyottok

Bűnös élvezetek – Szerelmi légyottok

 A bűnös szállodai légyottok – 3 jó okot is tudok arra, mitől lesz izgalmas a szállodai szex!

Tilosban járni. Idilli pásztorórák. Cigi füst, pezsgő meg kávé. Bűnös élvezetek. Ettől lesz olyan pokolian izgalmas a szállodai szex! Nem csak azért, mert a tény, hogy titkos légyottra megy az ember, úgy izgatja, mintha kóboráram csipkedné, hanem mert a hotelszoba falai kihozzák az emberből a vadállatot és olyat is megtesz, amit a biztonságot adó otthon melegágyában nem tenne.

Hogyan válasszak szállodát?

Szálloda, hotel, motel, panzió, egyre megy. Amit a pénztárcád megenged. Rajtad áll, mennyire akarod lenyűgözni a partneredet, és mennyire adod meg a módját a szerelemnek. Ugyanis nem számít, hogy pasi vagy-e vagy nő, az igény mindig ugyanaz: a szex, vagyis mindkét nem képviselője mélyen a zsebébe nyúlhat. Azzal pedig végképp nem kell foglalkozni „vajon mit gondolhat a…” Valószínűleg életedben először és utoljára látod a recepcióst, a portást, a takarítónőt. Kivéve, ha törzsvendég leszel, de akkor sem tartozik rájuk, hogy mit csinálsz ott.

Most pedig lássuk, mi azaz 3 jó ok, amiért érdemes kipróbálni a szállodai szex előnyeit:
1.Nincsenek tabuk

Legyünk őszinték. Általában nem éppen a heti 40 órát dolgozó férjecske viszi a nejét egy szállodai randira vagy éppen fordítva. Lehet, hogy látástól vakulásig dolgozik, de akkor is nagyobb a sansza annak, hogy a szeretőjét viszi oda. Hiszen egy szingli az alkalmi partnerét vígan taxiba paterolhatja éjfélkor is, meg ő is leléphet tőle, de aki szeretőt tart, az szállodába megy, ahol pontosan azt kapja, amit a feleségtől, illetve a férjétől nem. Mert nehogy azt higgyük, hogy csak a pasik kiváltsága a szerető. Ma már a pénzes vagy legalábbis jól kereső feleségek is lazán motelbe viszik a fiúkáikat.

Szóval mit nem kap meg otthon? Szexet. Max punnyadt szexet. De kinek kell a misszionárius? Kutyát, méhecskét, elefántot, a kámaszútra összes létező pózát akarja. Hangoskodást, hogy a nevét mondják közben, hogy disznóságokat súgjon a fülébe. Vagy hogy megalázza, kihasználja, elpaskolja a fenekét, megbüntesse, mert rossz kisfiú volt. És persze többször. Akár fél éjszaka vagy egész éjjel. Meg azt, hogy valaki fintorgás nélkül bukjon a banánra vagy éppen a kagylóra. Hogy ne kelljen könyörögni, de még csak kérni sem.

Előjátéknak vagy utójátéknak pedig egy forró fürdőt kíván. Jöhet hozzá a pezsgő vagy éppen a hosszú kávé, meg egy cigi.

2. Halmozott gyönyöröket és izgalmakat kínál

Valakit már eleve az felstuffol, hogy tilosban jár. Amíg a párja azt hiszi, túlórázik vagy a haverokkal van, valójában a szeretőjével kekszel egy motelban. Aztán persze amíg a jó erős fekete kávét issza, hogy magához térjen a gyönyörtől megrészegült állapotából alaposan el kell tüntetni a nyomait. Hajszálak, rúzsnyomok, női parfüm illat. Aztán hazamegy és úgy csókolja meg a kedvesét, mintha valóságos mintaférj lenne. És lehet, hogy az is, lehet, hogy szereti a nejét, csak éppen szexre és élményre vágyik. Csak tudja elég jól eltűntetni a nyomokat, mert ha az asszony rájön vagy rajta kapja, a gatyáját is elperli vagy abban a pillanatban kettévágja mind a kettejüket. Ilyenek ezek a bosszúálló nők…

De ezt megkaphatjátok egymástól is! Légy te a férjed szexi szeretője. Beszéljetek róla. Hagyd, hogy egy kis flörtölés után felcsípjen egy bárban, vagy egy kávézóban, miközben a jegeskávét szopogatod. Vagy eleve találkozzatok a hotelnél. Tegyetek úgy, mit egy tilosban járó pár. Felejtsd el, hogy ki ő, csak a szerepednek élj. Vetkőzzetek ki magatokból, akár szó szerint. Ne csak szerető legyél, hanem csábító domina, diáklány, titkárnő, apáca, a párod meg a pap. Vigyétek a piszkos vágyaitokat egy hotelszobába és hagyjátok is ott, hogy legyen mit várnotok…

3.Még a leguncsibb házasságot is feldobja

Néha rengeteg pénzt dobunk ki terapeutákra, ha házassági gondokkal küzdünk. Mint ahogy pont, hogy egyesek egyáltalán nem költenek, inkább megsavanyodnak otthon. Egy szó, mint száz, a szállodai szex sokat nyomhat a latba a házassági problémák esetén és akkor is, ha a párkapcsolatunk megcsömörlött, kihűlő félben van és unalmassá vált. Nem ez a tuti recept, de érdemes lehet kipróbálni, hogy mit hoz ki a két félből az, ha nem otthon, hanem egy szállodában cserélnek testnedveket. Eleve az, hogy szeretkeznek…

Már a környezetváltozás sokat lendíthet a kapcsolaton. Segít a feleknek ellazulni, kikapcsolódni, feledni. Kénytelenek csak egymással foglalkozni és lemerik vetkőzni a szemérmességüket. Aztán egy kiadós szex után lehet beszélgetni a problémákról egy presszókávé mellett.

Képek forrása: www.bigstockphoto.com

Szerző: Wadolowska Balogh Orsolya