Munka közben is szexelek – Munkahelyi kalandpercek

Munka közben is szexelek – Munkahelyi kalandpercek

A munkahelyi szex felér a tiltott gyümölcs ízével 

Megtehetem, hogy munka közben is szexelek. De bizonyára nem csak én vagyok így ezzel. Sokan mások is csinálják, talán még te is. Mert ha akarunk valamit, nem ismerünk lehetetlent. Szex az irodában, a konyhában, a raktárban, a sorok között. Egy izgalmas munkahelyi szex után pedig jöhet a cigi és a kávé. Meg talán a munka.

Mosdóélmény

Már régóta szemeztek egymással, azzal a halálosan jóképű szexi kollégáddal. Már vagy egy hete mélyen dekoltált rucikban flangálsz előtte és extra mini szoknyában. Tudod, hogy kíván, látod a szeméből. Csak ő is keresi a lehetőséget, az alkalmat, hogy a tudtodra adja. Nap, nap után tűzben égsz a gondolatára, vele ébredsz és kelsz, de nem, ez nem szerelem, ez szex. Csoda, hogy még nem kapott lángra a bugyid, úgyhogy nem kockáztatsz tovább.

Ebédszünetben odamész hozzá, és megkérdezed: „Nincs kedved lejönni velem a kávéautomatához?”

Igent mond, hiszen erre várt. A mai világban nem tehetik meg a nők, hogy csak úgy várakoznak.

A liftben izzik a levegő. A közelsége heves szívdobogást vált ki belőled, de türtőztetned kell magad, még nem jött el az idő.

Megkérdezed, mit iszik, megmondja és te is befizeted őt és magadat egy jó erős feketére. Amíg elkortyolgatod a presszó kávét, végre flörtölhetsz vele. Alig várod, hogy a beszélgetés olyan irányba terelődjön, amikor barátiasan ráteheted a combjára a kezedet, megfoghatod a kezét vagy megsimogathatod a vállát.

De minden beszélgetés véget ér. „Még be kell ugranom mosdóba.” – jelzed neki, mikor visszaindulnátok az irodába. Megkéred, hogy tartson veled, mert csak „egy pár pillanat lesz az egész”. Jól tudod, hogy abba a mosdóba nem sokan járnak, főleg nem ebédidőben.

Megragadod a kezét, behúzod a női mosdóba. Megcsókolod, vadul keresed a nyelvét a szájában, miközben esengve betáncoltok egy fülkébe és bezárjátok. Rámarkolsz a lényegre, igen, jól sejtetted, már áll. Körkörösen masszírozod, amíg ő a melleidet pumpálja.

Vége az előjátéknak, felhúzod a ruhád alját és befarolsz neki. Az ajtónak támaszkodsz, kicsit guggoló pózt veszel fel és hagyod, hogy behatoljon. Érzed, ahogy a vérrel telt, duzzadt dárdája felnyársal és mélyen beleülsz, hogy tövig csússzon. Olyan erővel dönget, hogy azt hiszed, az ajtó is kiszakad.

Csupán néhány percig tart az egész, de úgy érzed a mennyek kapujáig tolt fel téged és a kéjhullámtól a legszívesebben világgá sikítanád, mi folyik ott.

Ám ehelyett, ahogy végeztetek, megköszönöd a „kávéélményt”, majd jól öltözötten visszatértek az irodába. És már nem lángol az ékszeres dobozkád.

A főnökkel az asztalán

Érezhető a bizsergés közted és a főnököd között. Többször is a tudtára adtad, igen, bejön. És mikor munkaidő lejárta után behívat, mert szeretne beszélni veled, csak arra tudsz gondolni, milyen jól döntöttél, hogy a fekete csipkés francia bugyidat vetted fel.

Helyet foglalsz vele szemben. Keresztbe teszed a lábaidat, hogy a szoknya magasabbra csússzon. Kihúzod magadat, hogy jól lássa a dekoltázsodat és egyik ujjaddal a hajadat csábítóan pödörni kezded. Feláll a székéből, odamegy hozzád, közben a teljesítményedről beszél. Hogy látja az igyekezetet a szemedben, meg valami mást… az erotikus kisugárzást.

Megáll az arcod előtt. Akkora sátrat vert, hogy majd szétszakad a nadrágja. Érzékiségtől telve, húzod a sliccét és kiszabadítod. Közben előhalászod a vastag, kőkemény szerszámát és a szádba veszed. Csak néhány pillanatra. Ő addig a hajadat túrja és úgy simogatja a fejedet, ahogy a jó kislányoknak szokták.

Aztán felhúz téged és jóformán feldob az íróasztalra. Feltépi a blúzodat, felhúzza a szoknyádat, lehúzza a bugyidat, majd magához húz téged.

Hideg az asztal a fenekednek és tűzforró az, amit beléd tesz. A lábaid a magasban kalimpálnak, amíg ő úgy rak téged, hogy az asztal is odébb vándorol alattad.

Alig tíz perc volt, de az indulattal és szenvedéllyel teli volt. Miközben öltöztetek csak annyit kérdez, hogy megfelel-e holnap ugyanebben az időben és helyen egy újabb találkozó…

Munkahelyi szex – otthon

Mi a legkellemesebb abban, hogy otthon dolgozol? A számtalan előny mellett a munkahelyi szex. Bármikor. Ott és akkor, amikor akarod. Mert mi se kellemesebb, mint reggel tízkor szétterpesztett lábakkal ülni a konyhapulton – igyekezve nem lelökni a frissen főtt kotyogós kávét – és hagyni, hogy a pasid a házi jegeskávéból kiszedett fagyit a kopaszbarackodról nyalja le, egészen addig, amíg az élvezettől már alig látsz és alig érzel valamit, mert a borzongató hideget felváltotta a jóleső forró zsibbadás.

Az ellenszolgáltatás után pedig igazán lehet egy kicsit dolgozni is…

 

Képek forrása: www.bigstockphoto.com

Szerző: Wadolowska Balogh Orsolya