A legnagyobb jegeskávé rajongó celebek

A legnagyobb jegeskávé rajongó celebek

Csak azért, mert állandóan fotósok sasolják minden lépésüket és drága kocsikkal közlekednek és tervezői cipőkben tipegnek, a nyári forróságban a celebek is ugyanarra a jegeskávé élményre vágynak, amire te!

Valamiért azt gondoljuk, hogy a híres emberek különböznek tőlünk és furcsábbnál-furcsább életvitelük van. Na jó, ez néha előfordul, mert a reflektorfényben egyeseknek nehezére esik normálisnak maradni, bizonyos dolgokban pontosan ugyanolyanok a sztárok, mint mi, pórnépek. Például a kávészeretetükben, sőt, nyáron ők is a hűsítő jeges italok felé orientálódnak. Bemutatjuk neked őket, ők a legnagyobb jegeskávé rajongó celebek.

  1. Selena Gomez

A fiatal énekes- és színésznőt igen gyakran kapják lencsevégre a kedvenc jeges feketéjével, vagyis barnájával, mert a tejes megoldásokat kedveli. Selena nagyon odafigyel az egészségére, így igyekszik a kávét sem túlzásba vinni. De bármennyire is odafigyel, a reggeli finom tejeskávéjáról nem mondana le semmi pénzért és előszeretettel sétálgat az utcán elviteles jegeskávét szürcsölgetve.

  1. Taylor Swift

Selenához hasonlóan Taylor is oda és vissza van a hűsítő lattékért. Az egyébként jóban levő sztárlányok között legalább ebben sincs nézeteltérés, hiszen nyugodt szívvel ülhetnek be egy-egy közöd jegeskávéra. Taylor kedvence a karamellás verzió, de ez önmagában nem elég édes neki, egy kis édesítővel is feldobja a már egyébként is extraédes verziót. Sőt, egy zacskó édesítőszer nem is elég neki, egyből kettőt tölt az elviteles poharába.

  1. Reese Witherspoon

Nem kérdés, a legkedvesebb Dr. Szöszink imádja a kávét és előszeretettel szürcsölgeti azt jeges formában. Igazi kávéfüggő és ennek közösségi médiafelületein gyakorta hangot is ad. Annyi szépséghibája van a celebnek, hogy mandula-szója itallal önti fel a feketéjét, de ettől még ugyanúgy szeretjük. Számára a legidillibb pillanat, amikor a kezében egy nagy bögre kávéval leülhet kedvenc foteljába. (Reese tud élni!)

  1. Katie Holmes

Katie az egészséges életmód megszállottja, odafigyel arra, hogy mit eszik, mit iszik és a rendszeres mozgás is az élete részét képezi. Erős elveihez ragaszkodik, az egészség fényében csak fél-koffeines (vagy fél-koffeinmentes, az elnevezés filozófiai beállítottságtól függ) kávét fogyaszt, melyet növényi tejjel öntet fel a baristával, akinek valószínűleg már a fél-koffeines kávé is érvágás. Mondjuk a képet elnézve azt mondanánk, hogy azt a fél adag koffeint még csapja hozzá legközelebb!

  1. Mila Kunis

A 33 éves színésznő úgy tűnik, annyira fáradt, hogy egyetlen jegeskávé nem is tudja enyhíteni elgyötörtségét, kettőt vett egyszerre. Nem csoda, hogy a „Barátság extrákkal” és a „Rossz anyák” sztárja kissé leharcolt, hiszen november óta kétgyerekes családanya. Hajrá, Mila, kitartás, egyszer csak felnőnek majd, addig pedig fogyaszd egészséggel a jegeskávékat!

Képek forrása: www.bigstockphoto.com

Szerző: Elek Dóra