Élvezd a kávét az Instagramon! Kövesd a KÁVÉt!

Élvezd a kávét az Instagramon! Kövesd a KÁVÉt!

Nézzük, kit érdemes követni az Instagramon!

Amikor elkezdtem az Instagramon tevékenykedni, azt se tudtam, kit mit hogyan kövessek. Először természetesen jöttek a barátok, családtagok, majd korábbi szakmai ártalomként a kedvelt márkák, végül pedig az engem érdekelt témák alapján nyomogattam meg a követés gombot. A következőkben mutatok 10 profilt, akiket kávéimádóként érdemes figyelni, akiktől fantasztikus inspirációkat nyerhetünk:

@coffeeandseasons

Szereted az évszakoknak megfelelő kiegészítőket? Akkor a #coffeeandseasons hashtag neked való! Az accountot két Párizsban élő lány, Marie és Chantal készíti. Érdemes a saját profiljukat is figyelni, mert szemet gyönyörködtető fotókat készítenek.

@coffeecupsoftheworld

Manapság a take away kávézók egyre elterjedtebbek. Fognak egy papírpoharat, megtöltik a fekete nedűvel, majd tesznek rá egy műanyag tetőt, és mehetünk is vele munkába, iskolába, vagy hazafelé. Egy amerikai fotográfus megmutatja, a világ legjobb kávézói mibe töltik a kedvenc forró italunkat.

@manmakecoffee

Andy Anderson a kávézás szerelmese. Saját közössége a világ minden tájáról küld neki fényképeket a kávécsészékről, kávéfőzésről, kávéfogyasztásról.

@coffeecakescafe

Igazi műalkotások, vizuális effektek, ahol a kávé maga az alkotóelem. Néhol toll vagy ecset helyett használják a kávébabot, néhol pedig rajzként köszön vissza egy-egy kivágott, mosolygós kávéscsésze.

@coffeesesh

Robert Idell szórakoztató projektje, ahol a követők mutatják meg a mindennapi kávés élményeiket. Olyan érdekességeket is találunk a képek között, mint a kávéval rajzolás, vagy a latteart. A tökéletesen komponált képeket nézegetve megkapjuk a napi minimális kávéadagunkat.

@coffeestation_latteart

A Tel-avivi Asaf Rauch a fotói és a videói által latte-díszítés titkaiba enged bepillantani.

@menandcoffee

Egy kanadai csaj a barátnőivel kitalálta, hogy milyen szexi is egy helyes pasi kávéval. Létre is hozták a Men and coffee Instagram-profilt. Telitalálat volt, hiszen mára 392.000 követője is van. Ezek után megalakult a társoldala, a @womanandcoffee, de továbbra is jobban kedvelik a kávézó férfiakat, mert a hölgyeknek „alig” 40.000 követőt sikerült összegyűjteniük.

@afilmaboutcoffee

Olyan, mint egy nagyszerű dokumentumfilm a kávéról. Érdekes, izgalmas, különleges és természetes.

@kavezom.hu

instagram

Végül pedig az én személyes kedvencem, ahol minden, de minden a kávéról szól. Ugye, jól hangzik? Igazi, kihagyhatatlan szenvedély! Tessék csak követni! Egy igazi hazai!

szerző: Viv // Beülős

Forrás / Fotó: Instagram, www.bigstockphoto.com