Szexkávé kezdőknek! Serkentő kávé

Szexkávé kezdőknek! Serkentő kávé

Szexkávé még esemény előtt!

Létezik egy kávé recept, ami ősidők óta erősíti a libidót! Kapaszkodj meg a fotelben, mert itt a szexkávé! De, hogy mit tesz ez veled? Lássuk a hatást!

Ha fel akarod dobni a reggeli kávét, válaszd, a perui ginsenget, más néven macát vagy azték Viagrát. Garantált potencianövelés, mocskos gondolatok, gyűrött lepedők és izzadt testek egymásba fonódása a vége. Jól hangzik? Lesz ez még jobb is, csak ne hagyd abba az olvasást! Írhatnám, hogy a perui ginseng magas hegyekben vadon terem, és hogy a gyökerét szárítják, majd morzsolva adják hozzá a kávéhoz, de térjünk a lényegre. Mi az a maca? És, hogy lesz ebből kávé és szex?

A kávé Viagrája

Férfiakra és nőkre egyaránt pozitív hatással van ez a fajta kávé élmény. A macáról azt tartják, hogy az igazi varázsereje a nemi vágy fokozása. Képzeld csak el a lattedban! Ugye, nem is olyan rossz? Valóságos afrodiziákum, amit nagymértékben élvezhetsz! A vágyfokozó hatását a gyökerében találod, amit porrá morzsolnak, így kerül bele a reggeli cappuccinódba. És a hatás? Fantasztikus, meglátod. Egy valódi kávéimádónak ki nem maradhat egy ilyen kávéélmény anélkül, hogy ki ne próbálná. Persze a maca teljesítményfokozó hatása mellett ásványi anyagokat és nyomelemeket is tartalmaz, de sejted, hogy nem ettől vált ismertté.

Magja a nemi vágy

Felhasználhatod turmixba is, de igazi energiabombaként feketekávéban teljesedik ki. Állítólag eme életelixír nem csak hancúr-szerként nagyszerű a forró italba, de termékenységserkentő is. Annyira kiegyensúlyozottá válsz tőle, hogy ha latteba kevered, könnyebben engeded majd el a problémákat. Ráadásul támogatja az immunrendszered működését, és egyenesen a hormonháztartásodra hat. Ha abból indulsz ki, hogy egészségesebb és termékenyebb leszel a reggeli kávédtól, nem beszélve a szexuális teljesítményről, hát akkor ez egy remek afrodiziákum, amivel megbolondíthatod a kotyogóst! Meg a párod.

Talán nem véletlen, hogy az ázsiaiak olyan nagy becsben tartják ezt a parányi gyökeret. A macával egy igazán különleges ízesítésű kávé élményt készíthetsz magadnak, de lehet, a párod is élvezné az élénkítő hatást. Érdekesség a macával kapcsolatban, hogy néhol azt tartják róla, hogy csak akkor hat, amikor a testnek szüksége van rá. Így nem számíthatsz mindig kávéimádóként a macával megbolondított feketekávé erejére.

Szerelmi serkentő

A hétköznapi kávéból valóságos energiatöltetet tudsz varázsolni. De vajon tényleg annyira hatékony forró italként, mint mondják? Talán nem véletlenül esküdnek rá az azték királyok. Sőt, a kínaiaknál olyan általánosan alkalmazott gyökérféleség a maca, hogy szex terápiának is elmegy. A törökök meg esküdnek a potencianövelő erejére. Ennyi kávéimádónak nehéz nem hinni. Nos, kedves olvasó, ha serkenteni kívánod a testnedveket… hát egy próbát nem megér?

Így készítsd szexkávét!

2/3 csésze forró fekete

1 ek nyers kakaópor

2 ek kókusztej

1 ek méz

½ tk fahéj

1 tk maca (perui ginzeng)

Elkészítés:

Roppant egyszerű a reggeli kávé elkészítése. Vegyél elő egy tálat. Majd add hozzá a maca kivételével az össze összetevőt, és keverd össze őket. Én a helyedben kézi mixert használnék. Ezután nyugodtan hozzáadhatod a macát és még egyszer keverd össze. Végül öntsd ki egy bögrébe, és lassan szürcsöld el a forró italt. Élvezd úgy a hatását, mint az azték királyok!

Képek forrása: www.bigstockphoto.com

Szerző: Porcza Bíborka