A fanatikus kávérajongó 11 ismérve

karácsony

A fanatikus kávérajongó 11 ismérve

Te is fanatikus kávérajongó vagy? Cikkünkből kiderül

A fanatikus kávérajongó nem egyszerűen imádja a kávét, hanem a kávénak él. A kávéfanok csoportja nem túl népes, tudniillik az emberek nagyon különféle módon viszonyulnak a kávéhoz. Sokan csak felhörpintik a reggeli előtt, mintha aperitif lenne, mások azért megadják a kávézás módját, a kávéimádók visszafogottan istenítik, a fanatikus kávérajongók pedig harsányan felvállalják, az egyetlen szerelmük a kávé.

A lent felsorakoztatott néhány ismérvből meg tudod állapítani, hogy te fanatikus kávéimádók csoportjába tartozol, avagy sem. A fanatikus kávérajongó…

1. Reggeli első gondolata a kávé

 

Amint kipattan a szeme, azonnal a kávéra gondol. Az ő hangulatát nem az befolyásolja, milyen fényesen süt a nap, a szerelme mellett kel-e fel, hanem a reggeli első korty kávé, ami keserédesen folyik végig a torkán.

2. A kávéhoz fordul bánatában

A csoki, a chips, a fagyi szóba sem jöhet! A fanatikus kávérajongó bánatára az egyetlen gyógymód a kedvenc kávéja. Úgyhogy, ha meg szeretnéd vigasztalni, ne szavakkal nyugtasd, sőt még véletlenül se öleld át, hiszen az egyetlen érintés, amire vágyik, a kávéé.

3. Kávézóban randizik

 

A mozi vagy egy romantikus séta az ő fantáziáját nem mozgatja meg. A kávéfan csak a törzshelyén, vagyis a kávézóban tudja magát elengedni. Az a férfi, aki kávézóba invitálja az első randin, azonnal belelopja magát a szívébe.

4. A google helyett a kavezom.hu a kezdőoldala

Amint megnyitja a böngészőt, rögtön a kavezom.hu jelenik meg a képernyőjén. A kávéfan imádja a legújabb kávés cikkeket, és minden nap követi a Kávé Facebook oldalát is, nehogy véletlenül lemaradjon egy jó bejegyzésről vagy a napindító, vicces képekről.

5. Kávés ékszereket hord

Egyértelmű. Kávébab alakú nyaklánc, kávécsészés gyűrű, és coffee lovers feliratú kitűző. Ezek nélkül el sem indul otthonról.

6. Kedvenc webshopja a coffeetry.com

Ha meg szeretnéd lepni valamivel, mindenképp erről az oldalról rendelj neki ajándékot, hiszen egyértelműen imád mindent, ami kávé. Álmatlan éjszakák alatt, vagy a munkaközi szünetekben is felles titokban a webshopba, hogy összeállítsa a legújabb rendelését.

7. Imádja a kávébab alakú cukrot

 

Na, igen! A rendelései között mindig van kávébab alakú cukor. Mással eszébe sem jutna édesíteni a kávéját.

8. Szívesen kilép a kávé-komfortzónájából

Neki egyáltalán nem okoz gondot repülőre ülni, és elutazni, hogy megkóstolhassa a híres olasz kávét, vagy az eredeti Mazagrant. Az Ír kávét csak ír whiskyvel hajlandó inni, hiszen az úgy az igazi. Plusz bármikor szívesen kísérletezik a legbrutálabb kávékülönlegességekkel is.

9. Kedvenc színe a kávébarna

 

Legyen szó akár sminkről, akár ruháról, az egyetlen szín, ami szóba jöhet, a kávébarna. Esetleg a fehér, ami a tejhabra emlékeztet, vagy a világosabb árnyalatú barna, ami pedig a lattéra.

10. Magára varratja a kávét

A kávé tetoválás alapkövetelmény egy fanatikus kávérajongónál, ugyanis mindenkinek tudnia kell, hogy az ő egyetlen lelki társa a kávé. Ez egyáltalán nem szokatlan, tudniillik mások is magukra tetováltatják a szerelmük nevét.

11. Kedvenc mintája a kávé

A fanatikus kávérajongó, ha tehetné, még a WC papírból is kávé mintásat venne, de nagy bánatára még nem talált rá erre a tutira jól eladható termékre. Egyelőre beéri az egyszerű smiley-s WC papírral is. Egyelőre…

Képek forrása: www.bigstockphoto.com, www.coffeetry.hu

Szerző: Írók között