Milyen kávét iszik a pasi? Így hódítsd meg!

pasi

Milyen kávét iszik a pasi? Így hódítsd meg!

A pasi és az ő kávéja – a legjobb csábítási trükkök

Amikor már azt gondolnánk, hogy mindent tudunk a férfiakról, akkor biztos, hogy tesznek valamit, amitől a hajunk szála is az égnek áll, és az összes létező elméletünket dobhatjuk ki a kukába. Na de, azért a jó hír, hogy alapjáraton sokkal kiszámíthatóbbak, mint amilyennek hiszik magukat. Ha már megvan a kiszemelt pasi – kinézted magadnak az irodában, a tanfolyamon, ahova jársz, vagy a kedvenc kávézódban– , vedd szemügyre a kávéját is. Utána pedig olvasd el tippjeinket, hogy megtudd, melyik módszert kell alkalmazni, hogy besétáljon a „csapdádba”. Amiről persze neki fogalma se lesz.

(Figyelem! Az alábbi cikk nyomokban humort is tartalmazhat. Ennek ellenére természetesen nem kizárt, hogy pár nap múlva már együtt szürcsölitek majd a reggeli kávétokat.)

Espresso – A kihalófélben lévő

Ő az, akit az értelmező kéziszótárban férfi címszó alatt találsz, a hagyományos és jó értelemben vett „mintapéldány”. Nagy valószínűséggel nem is neked kell megtenned az első lépést, hiszen ha észrevett, akkor, mire idáig jutsz a cikkben, már biztosan randira hívott. Ha nem, akkor nagy reményeket ne fűzz hozzá, hiszen már biztosan elkelt. A feladatot egyszerű: légy nő. A klasszikus értelemben, kívül- belül. A csábítás eszközei a kecses lábbelik, az ártatlan virágminta, a hajadat pedig hagyd kiengedve. Engedd meg neki, hogy kihúzza a széket, amikor leülsz, köszönöd meg szépen a virágot, amit kaptál, és természetesen engedd, hogy ő fizesse a kávédat.

 

Kávé termoszból – A mama kedvence

Álljunk meg egy pillanatra! Biztos, hogy pont őt akarod meghódítani? Persze én nem ítélkezem, ha úgy gondolod, hogy inkább készen veszel magadhoz egy gyermeket, mintsem megszülöd, magánügy. Szóval, ő az a srác, aki mindig otthonról hoz kávét. Egy ideig gyanakodtál, hogy biztos a menyasszonya gondoskodik így róla, vagy legalábbis a barátnője, mivel jegygyűrűt nem fedeztél fel az ujján, de aztán elcsíptél egy beszélgetést, és azóta tudod, hogy a mama az a bizonyos másik nő. Szeretnélek felkészíteni. Nem lesz egyszerű dolgod. Főzheted te a világ legfinomabb kotyogós kávéját, a drága mamájét úgysem tudod überelni. Ezért jobb is, ha minél hamarabb megkérdezed, hogy ő hogyan készíti. Semmi hirtelen mozdulat, csak lassan az ismerkedéssel! A rámenősség ezt a típusú srácot a világ végéig üldözi. Egy dolgot tarts szem előtt: a mama kedvencéhez csak az anyukán keresztül vezet az út.

 

Kávé cukorral, cukor nélkül, tejjel, kapszulás kávé, automatás kávé, kávé, kávé – A kávéfüggő

Ez a pasi olyan, mint Gombóc Artúr. Na persze nem kinézetre. Neki aztán mindegy, csak kávé legyen. Kávét iszik reggel, délben, este. Itt egyetlenegy megoldás létezik: csinálj neki kávét. Hozz neki kávét. Beszélj neki a kávéról. De legjobb, ha te magad is kávé vagy. De tényleg. Ha fel akarod magadra hívni a figyelmét, vedd fel a szexi, kávéimádó pólóidnak az egyikét, és vesd fel, hogy milyen szívesen kipróbálnád a legújabb kávézót, és milyen kár, hogy nincs hozzá partnered. Ha ez nem elég, és nem veszi a lapot, folyamodj agresszívabb eszközökhöz. Tudod, háborúban és szerelemben mindent lehet. Hogy kellemes kávéillat lengjen körül, ajánlom figyelmedbe a kávés tusfürdőt vagy testápolót, sőt, ha elég bátor vagy, már kávé illatú parfüm is létezik. Mindent a siker érdekében!

 

„Take away” kávé – Mr. Elfoglalt

Minden reggel, amikor találkoztok, valamelyik menő kávézónak az elvivős poharát tartja a kezében? A másikban természetesen az aktatáskáját vagy a mobiltelefonját, ma pedig azt az ingét vette fel, ami még jobban kiemeli a szeme kékjét, és azt kívánod, hogy bárcsak téged is elvinne már… Akkor itt az idő, hogy magadhoz vedd az irányítást! Ez a srác állandóan pörög, vagy munkamániás, vagy munkamániás. A közös munkaebéd után, küldj neki egy kicsit félreérthető, kicsit flörtölő, kicsit szemtelen e-mailt. Ha nem válaszol rögtön, ne aggódj, tudod, mennyire elfoglalt. Kicsivel később, kérdezz rá, hogy megkapta-e. Vele lehetsz nyugodtan rámenős! Vesd fel, hogy mi lenne, ha hazafele innátok egy kávét, vagy valami komolyabbat, egy helyben ülve. Ha igent mond, nyert ügyed van, ha másik időpontot ajánl, kezdj el te is játszani. Sajnálkozz, hogy előbb át kell nézni a határidőnaplódat, majd később dobj rá egy üzenetet, hogy mikor és hol fog felvenni. Ez a lazaság garantáltan felkelti a vadászösztönét.

 

Tejeskávé, ízesítéssel – Aki túl szép, hogy igaz legyen

Sokáig kétséged is volt, hogy a srác véletlenül nem másik csapatban játszik-e, de aztán rájöttél, hogy mégis van esélyed. Hogyan kezdj neki? Először is, dicsérj, dicsérj, dicsérj! Két lehetőség van: vagy önimádó, vagy annyira kevés az önbizalma, annak ellenére, hogy mindenki tudja róla, hogy jól néz ki, csak ő nem hiszi el, hogy a dicsérettel mellé nem nyúlhatsz. Időnként add neki kölcsön a fésűdet is, hogy be tudja lőni a séróját, biztos, hogy egészen hálás lesz érte. Hívd el shoppingolni, ugyanis az a kedvenc elfoglaltsága. Közben pedig még az is kiderülhet, hogy a szép külső mögött belbecs is rejlik, és ha ezt a rejtett oldalát is megmutatja neked, akkor már tied a szíve.

Szerző: Köles Hajnalka

Képek forrása: www.bigstockphoto.com